30 mil runt sjön

19 Jun

Citerat från Vätternrundans hemsida:

”Det var rekordmånga som bröt och det är säkert att säga att Vätternrundan 2012 kommer att räknas som en av de tuffaste genom tiderna”

Det var närmare 2250 personer som bröt årets runda vilket motsvarar mer än dubbelt så många som brukar bryta. Men jag tog mig runt!

Vi lämnade ett soligt och hyfsat varmt Motala bakom oss  för att rampa runt Vättern och mörkret slog till ungefär då vi passerade Ödeshög. Vi hakade på några klungor ner mot Jönköping där vi fick mat i magarna så vi kunde ta oss an Jönköpingsbackarna och uppför gick det allt! Hit ner gick det hyfsat snabbt och smidigt.

Halvvägs uppgör backarna började det droppa och det blev snabbt värre. Vid 3 tiden på natten stod regnet som spön i backen och det tog inte lång tid för våra vattentåliga kläder var genomblöta. Efter 4 timmars cyklande kom vi till Hjo där vi bestämde oss för att bryta då båda var väldigt frusna och både mentalt och fysiskt trötta. Vi lämnade in cyklarna och meddelade att vi bröt. Efter att vi fått lite mat i magen och vi stått och väntat på en buss i en timme började tankarna snurra i banorna om att fortsätta igen och efter lite dividering hämtade vi ut cyklarna och meddelade att vi ångrat oss.

Till vår stora glädje hade en Team Sportia butik öppnat tidigt, pga regnet. Vi fick handla på faktura och fick på oss lite torra kläder på överkroppen och lagom till 9 kom vi iväg igen. Nu hade regnet lättat och till och med slutat. Vart efter sprack himlen upp och vi hade sol ända in i mål. Det blev många depåstopp på vägen, men i år handlade det enbart om att ta sig i mål!

Kan inte direkt påstå att jag fick någon hyfsat tid, utan den är rent utsagt ganska kass. Men jag tog mig i mål! Men det kommer ett till år och då ska den förbättras!

Är otroligt tacksam att ha min underbara pojkvän som sällskap runt hela sjön, utan honom hade jag aldrig tagit mig runt ❤

Annonser

Ett svar to “30 mil runt sjön”

  1. Janne 19 juni, 2012 den 09:17 #

    Riktigt bra kört!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: