Vilken helg!

6 Maj

Våren har kommit till stan och det märks här i Linköping! Allting får nytt liv och hela Linköping fylls av gröna träd och blommor i alla dess färger. Alla vaknar ut vinterns koma och hela staden fylls av ett underart sorl. Studenter syns på var och varannan gräsplätt iförda overaller, luften fylls av en härligt lukt från blommor och grillos och festerna byter av varandra.

När våren gör entré blir det en helt annan stämning i Linköping och jag kan inte göra annat än att älska att bo här under våren. Vi invigde våren med grill, kubb och AKUTEN (det självklara valet på valborg i Linköping).

Men denna helg, vilken fantastisk helg, glädjen bara spritter i kroppen! Helgen invigdes med grill, kubb och UteKravallen. Det dansades i timmtal under bar himmel, med grym musik tillsammans med tjejerna, vilken känsla! Prick 03.00 strömmar tonerna från ”Stad i ljus” ut ur högtalarna och alla studenter omfamnar varandra och i kör sjunger

Stad i ljus, i ett land utan namn, ge mig liv, där allting föds på nytt!

Helgen slutar självklart inte i fredags utan den toppas med en spelning med Hoven Droven, så fantastiskt! Ett gäng herrar som lever ut sin rockiga drömmar genom folkmusiken. Med en helt fantastisk publikkontakt och ännu bättre musik som får publiken att dansa sig svettiga.

Vilken helg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: